U bent hier

Home

Topkwaliteit Vlees.

Topkwaliteit vlees en service. Dat is wat Stam Vlees u biedt, tientallen jaren lang. Varkens- , rund- en kalfsvlees voor uw groothandel of speciaalzaak die iets moois en eerlijks in de vitrine wil hebben. 

Stam Vlees is al sinds jaar en dag een begrip in Noord-Holland. Met wortels in het oude slachthuis van Hoorn, is het bedrijf sinds 1990 gevestigd aan De Compagnie in Hoorn.

Varkensvlees (Het Beemsterlant's Varken)

Bij stam Vlees verwerken wij verschillende soorten varkens waaronder ook ons favoriet : Het Beemsterlant's Varken.

De varkens krijgen op de boerderij een op de natuur gebaseerd voer welke op de boerderij geproduceerd wordt, wat bestaat uit producten die zoveel mogelijk uit de Beemster en omstreken komen. Tijdens de opfok wordt er geen gebruik gemaakt van groeihormonen of -bevorderaars en krijgen de varkens geen antibiotica toegediend. De varkens worden  goed behandeld met veel liefde, een ruime huisvesting en vooral goede voeding. Hierdoor krijg je dus een prachtig, smaakvol en eerlijk eindproduct, een echte  culinaire beleving!

Al onze varkens zijn in onderdelen verkrijgbaar én als halve varkens, gevliesd en ongevliesd, met of zonder been. Uiteraard kunt u ons ook altijd even mailen of bellen voor speciale wensen. Wij denken graag met u mee, maatwerk waardoor u ontzorgt wordt! 

Iedereen kan op eigen gelegenheid naar de boerderij toe om te zien hoe de varkens leven, open en eerlijk zoals het hoort!