U bent hier

Home

Topkwaliteit Vlees.

Topkwaliteit vlees en service. Dat is wat Stam Vlees u biedt, tientallen jaren lang. Varkens- , rund- en kalfsvlees voor uw groothandel of speciaalzaak die iets moois en eerlijks in de vitrine wil hebben. 

Stam Vlees is al sinds jaar en dag een begrip in Noord-Holland. Met wortels in het oude slachthuis van Hoorn, is het bedrijf sinds 1990 gevestigd aan De Compagnie in Hoorn.

Werken bij Stam Vlees

Wat kan jij doen met een mooi stukje vlees?

In ons prachtige vak draait alles om de juiste mensen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die hun ervaring willen inzetten of iets nieuws willen leren.. Wordt jij onderdeel van ons team? Dan kun je rekenen op een mooie baan, met goede voorwaarden. En nog belangrijker: een team dat graag wat extra werk verzet. Collega’s op wie je kunt rekenen. Wij willen heel graag dat jij je thuis voelt bij Stam Vlees.

Stuur ons een open sollicitatie met je gegevens, motivatie en ideeën of kom eens een keertje praten. Dan laten wij je ons werkterrein zien. Vind je het leuk? Dan leren wij je de fijne kneepjes van het vak tijdens een inwerkperiode, zodat we allebei weten wat we kunnen verwachten en wat we willen bereiken. We gaan graag een langdurige samenwerking aan! 

 

Contactgegevens

Stam Vlees Hoorn B.V.

Tel.: 0229-234976
Fax: 0229-234014
E-mail: administratie@stamvlees.nl

Bezoekadres:
De Compagnie 3
1689 AG Zwaag

Meer informatie

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.